Protestantse Gemeente Bilthoven


Ontbijtactie 21 april 2018

 

Uzelf of iemand anders blij maken met een lekker ontbijtje?
Op zaterdag 21 april organiseren we voor het derde jaar op rij een ontbijtactie. Van 16 maart tot en met 2 april kan er besteld worden via www.ontbijtactiedeark.nl of via het papieren bestelformulier dat op zondag 18 maart uitgedeeld zal worden. Een luxe ontbijt kost € 7,50 en een kinderontbijt kost € 5,00. De ontbijtjes worden op zaterdagochtend 21 april (in twee tijdvakken) thuisbezorgd.

Het doel van de actie is om op een praktische manier iets te doen in en voor onze directe omgeving.
Daarom zullen wij ook dit jaar voor elke twee bestelde ontbijtjes een extra ontbijtje klaarmaken dat gratis wordt uitgedeeld aan iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. We werken hiervoor samen met Voedselbank De Bilt. Op elk adres wordt een boekje achtergelaten, waarin de sponsors worden vermeld, maar waarin ook aandacht wordt besteed aan het christelijk geloof. Wanneer de ontbijtactie dusdanig verloopt dat er na afloop een positief saldo overblijft, dan zullen we dit besteden aan het onderhouden van de wijkgemeente.

Meer informatie is te vinden op onze website www.ontbijtactiedeark.nl. Ook zijn wij te vinden op Facebook (Ontbijtactie De Ark) en Instagram. Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met e-mail: bestellen@ontbijtactiedeark.nl).


We hopen dat u ons, door uw bestelling, wilt helpen om de actie dit jaar opnieuw tot een succes te maken!