Protestantse Gemeente Bilthoven


Nieuwe bankrekeningnummers

Per 5 november wijzigen de bankrekeningnummers van het College van Kerkrentmeesters. Onze rekeningnummers zijn ondergebracht bij Stichting Kerkelijk Geldbeheer en de SKG gaat gebruik maken van de systemen van de Rabobank. Het algemene bankrekeningnummer van onze gemeente wordt daardoor NL55 RABO 0373 7163 97, het rekeningnummer van de solidariteitskas NL43 RABO 0373 7164 19 en de actierekening voor de Klokkenstoel NL21 RABO 0373 7164 27. Ook het rekeningnummer voor de collectebonnen verandert, maar helaas is dat nummer nog niet bekend.

  • Maakt u gebruik van automatische incasso voor uw kerkelijke bijdrage? Dan ziet u het nieuwe rekeningnummer op uw rekeningafschrift.
  • Maakt u zelf uw kerkelijke bijdrage over via een (periodieke) overboeking naar één van de rekeningen van onze gemeente? Wilt u dan in internetbankieren het rekeningnummer wijzigen naar NL55 RABO 0373 7163 97?
  • Heeft u nog acceptgiro’s van onze gemeente liggen met ons oude rekeningnummer? Via internetbankieren kunt u deze nog gewoon blijven overmaken, maar per 1 november kunt u deze acceptgiro’s niet meer fysiek inleveren bij uw bank.

Via de overstapservice wordt uw bijdrage op een oud rekeningnummer in de komende periode automatisch nog doorgeboekt naar de nieuwe rekeningnummer. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw huidige betalingen verkeerd terechtkomen. Wel vragen we u zo spoedig mogelijk de nieuwe rekeningnummers te gebruiken.

Voor betalingen voor collectebonnen kunt u in november nog het oude ING-nummer gebruiken. Zodra het nieuwe rekeningnummer bekend is, zullen we dat direct bekend maken via de website.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met het kerkelijk bureau (kerkelijkbureau@pknbilthoven.nl of 030-2282866).
Met vriendelijke groet,
College van Kerkrentmeesters