Protestantse Gemeente Bilthoven


Palmpasenoptocht

Zondag 29 maart is het Palmpasen! Dan organiseren we voor de kinderen van de Julianaschool en de Kinderkerk weer een Palmpasenoptocht. We beginnen om 10.15 uur in de Julianaschool, daar versieren we de palmpaasstokken. De kinderen van de groepen 1 t/m 5 gaan daarna in optocht naar de Zuiderkapel waar ze aan het einde van de dienst feestelijk worden binnengehaald. De kinderen van de groepen 6 t/m 8 brengen een paasbakje naar een aantal bewoners van de Koperwiek. Tussen 11.45 en 12.00 uur kunt u deze kinderen weer ophalen bij de Julianaschool.

De kinderen moeten zelf een Palmpaasstok meebrengen, van ongeveer 70 cm hoog, die al met groen geel of paars crêpepapier omwikkeld is. In de school worden alle stokken verder versierd met o.a. buxus, lekkers, linten en een broodhaantje.
De ouders van de jongste kinderen mogen hun kinderen ook helpen met versieren en meelopen.

Opgave uiterlijk maandag 23 maart bij Tina Zwikker, t.zwikker@ziggo.nl, tel: 030-2287012. Graag de naam van uw kind en de groep vermelden. De kinderen die op de Julianaschool zitten kunnen zich ook opgeven via school.
Leiding Kinderkerk

Palmpasen