Protestantse Gemeente Bilthoven


Uitnodiging adventsproject

Beste (ouders van) kinderkerkkinderen,

Zondag 30 november start de adventsperiode, waarin we de komst van de Here Jezus verwachten. We willen je graag wat meer vertellen over het adventsproject, waar we in deze vier zondagen mee aan de gang zullen gaan in de kinderkerk.

We gaan in de adventsperiode bijbelverhalen horen over mensen die ieder op hun eigen manier wachten op en vooruitkijken naar wat komen gaat. De personen die in de verhalen langs zullen komen zijn: de deurwachter, Johannes de Doper, Jesaja, Maria, de herders en de wijzen.

Bij het project hoort een “projectkunstwerk” dat in de kerk staat. Jij krijgt een eigen plekje in dit kunstwerk. Daar vind je iedere week iets dat te maken heeft met wat we die zondag gaan doen of met het verhaal dat we gaan horen. Het klinkt waarschijnlijk nog een beetje vaag, maar als je komt dan merk en zie je het vanzelf. Hieronder laten we alvast een klein stukje van dit kunstwerk zien. Heb jij al een idee wat het is? Mail je idee maar naar kinderkerkbilthoven@gmail.com dan laten we weten of het klopt.

projectkunstwerkdetail2014

We hopen natuurlijk dat veel kinderen komen! De kerkdiensten zijn in de Noorderkerk en beginnen om 10:30 uur.

Met vriendelijke groeten,
De kinderkerkleiding